Tafel

Ben je op zoek naar een andere tafel?

Dat valt tegen, hè? Bij verschillende meubelwinkels lijken overal dezelfde tafels te staan. En dat is dan ook precies wat mij drijft om het anders te doen. Ik maak graag tafels die bij de gemiddelde woonwinkel niet te vinden is.

 

De tafel is onmisbaar in je huis, je hebt hem nodig en het is tegelijkertijd een enorme blikvanger. Je hebt waarschijnlijk diverse tafels in huis. Een eettafel, een salontafel, een bureautafel, een bijzettafel. Bij mij vind je geen standaard eikenhouten tafel met een vierkante blokpoot. En een gemelamineerde spaanplaattafel die na een paar jaar gebruik er niet meer uit ziet zit bij mij ook  niet in de collectie. Bij mij vind je wél de perfecte tafel voor jouw interieur. En als die er nog niet is dan maak ik hem voor je. Dit kan alleen je eetkamertafel zijn maar ik maak er ook met alle plezier een bijpassende salontafel of boekenkast of ander meubilair voor je bij.

 

Ik hou van natuurlijke materialen. Van mooi hout dat getekend is door de jaren. Van stoere en ruige materialen die door lang gebruik alleen maar mooier lijken te worden. De tafels uit de Studio Peer collectie zijn tafels die een leven lang mee gaan. En mocht je na een aantal jaren toch uitgekeken raken op je tafel? Dan help ik je om een nieuwe eigenaar te vinden.

Spreekt dit je aan? Wil je een unieke tafel die jouw helemaal past?

Een die je vrienden en relaties niet hebben? En waar ze stil van worden als ze hem zien? Dan heb of ontwerp ik die graag voor je. Kijk hier vast rond voor wat verschillende, inspirerende ideeën! En als het bevalt wat je ziet bel me dan voor het maken van een afspraak.