Tafel ontwerpen

Ben jij op zoek naar een ontwerp voor een nieuwe tafel? Een tafel die nooit verveeld? Waarmee je oud wilt worden?

Vaak hoor ik van mensen die op zoek zijn naar een exclusieve designtafel dat het nogal tegenvalt om een te vinden die 'het helemaal is'. Dat is precies wat mij drijft om het anders te doen. Ik maak graag meubels die niet eerder bestonden. Die helemaal passen bij de wensen van mijn opdrachtgever, zonder aan de bruikbaarheid en het comfort te tornen. Want ook een unieke tafel kan zeer functioneel en comfortabel zijn.

Je eigen tafel ontwerpen of je tafel laten ontwerpen door Peer?

Wij vinden het geweldig als je met je eigen ideeën naar ons toe komt. Heb je al een ontwerp of heb je een ruwe schets gemaakt? Neem het mee naar ons kennismakingsgesprek. Het zal mij helpen om die tafel te ontwerpen die jouw stoutste dromen overtreft. Dat wil ik maken. Dat is mijn doel. Ook als je alleen nog maar weet welke kleur, vorm, houtsoort en type tafelpoten je nieuwe tafel moet krijgen is dat voor ons de basis voor het tafel ontwerp.

Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan ontwerpen? Neem dan vandaag nog contact met me op door te mailen met peer@studiopeertafels.nl of te bellen naar 06-308 713 88.

 

Zet de kroon op eigen smaak en creativiteit. Zet Peer voor jou aan de slag.

 

Studio Peer ontwerpt desig ntafels

Studio Peer ontwerpt design tafels