Stalen tafelpoten

Op tafelpoten mag ik me graag uitleven. Want daar houdt het design vaak op terwijl het daar ook kan beginnen. Tafelpoten maken de tafel. Een andere poot onder hetzelfde houten tafelblad geeft al een geheel nieuwe sfeer aan dé eyecatcher van de kamer; de tafel.

Het ontwerpen van bijzondere stalen tafelpoten

Alles begint met een idee. Waar dat vandaan komt, is haast niet te zeggen. Ik ga graag naar designbeurzen om me te laten inspireren. Ik kijk welke materialen er gebruikt worden, welke trends er zijn en welke bijzondere vormen er in het interieur worden toegepast. Ook ben ik veel te vinden in musea en parken. Het meest boeiend vind ik sculpturen. De pure vormen die niet zijn gekozen om een praktisch doel te dienen. Zo schets ik ook. Er is eerst de vorm ... Een vorm inspireert me naar een tafel of naar een uniek stel tafelpoten.

Lasergesneden stalen tafelpoten. Koperoxide tafelpoten. Golvende ijzeren tafelpoten. Er is zoveel mogelijk. Wat zou jij mooi vinden?

Mix & match houten tafelbladen met stalen tafelpoten

Ik hou van meubilair dat een leven lang mee gaat. Hoe langer je de tafel gebruikt hoe mooier hij wordt. En het is nog goed voor het milieu ook. Heb jij ‘standaard’ vormgeving afgezworen. En wil je nu alleen nog meubilair dat je echt raakt zodat je er niet snel op uitgekeken raakt? Dan zijn we geestverwanten. Kijk hier eens rond en laat wat van je horen. Ik ga graag voor je aan de slag om jouw design droom waar te maken met een tafel en tafelpoten in bijzondere vormen en van vele materialen: staal, ijzer, koper, brons, gepatineerd, kunststof, ik bedenk iets bijzonders voor jou.